Kies taal:

DE MAAT MAAKT WEL HET VERSCHIL GELUKKIG KUN JE REKENEN OP XTRASIZE

Vraag je je af, waar de grootte van je penis van afhangt?

Penis bestaat uit twee parallel lopende zwellichamen bovenin en een zwellichaam aan de onderzijde van de penis waarvan het uiteinde de eikel vormt. Als de zwellichamen met bloed worden gevuld, rekken ze van binnen uit en dit leidt tot een erectie.

Tijdens de erectie stromen de zwellichamen in de penis vol bloed. Het is juist de werking van het zwellichaam die de grootte van je penis bepaalt.

XtraSize verbetert de werking en absorptiemogelijkheden van de zwellichamen, waardoor de penis blijvend groter wordt

XtraSize is een voedingssupplement dat de bloedsomloop in je lichaam bevordert en de werking en de absorptiemogelijkheden van de zwellichamen in de penis verbetert. Daardoor worden de sponscellen uitgerekt tot een grotere omvang. Hierdoor wordt de penis langer en dikker en de kracht van de erectie neemt toe.

Dankzij de unieke Amerikaanse formule , zijn de resultaten van de werking van XtraSize blijvend en verdwijnen niet na het stoppen met de kuur. De vergrote en beter werkende zwellichamen behouden hun nieuwe maat waardoor je van je grotere en dikkere penis ook na de kuur kan genieten.

Ook als je geen erectieproblemen hebt, wordt je penis door de verbeterde werking van de zwellichamen langer en groter in omtrek en zal de erectie intenser zijn.

Een langere en dikkere penis waar je trots op bent,
dankzij een tablet per dag

Het is voldoende als je elke dag voor ontbijt een XtraSize tablet inneemt. Al na enkele dagen zul je de eerste resultaten zien zoals meer intense erecties en een groter uithoudingsvermogen van je lichaam. Ga door met de kuur en de omvang van je penis zal stap voor stap toenemen.

Een verpakking XtraSize bevat 60 tabletten, oftewel een kuur van 2 maanden. Deze periode is voldoende om de erectie te versterken en de penis met 3cm te verlengen voor meer seksgenot.

Voor een maximaal resultaat bevelen wij aan om drie verpakkingen XtraSize te bestellen en deze 6 maanden lang in te nemen. Wij verzekeren je dat deze periode voldoende is om jouw penis met 7,5cm langer te maken en in omtrek toe te laten nemen zodat jij en je partner meer genot kunnen hebben tijdens het vrijen.

Met maar één tablet XtraSize per dag wordt je erectie intenser en je penis 3,5 of zelfs 7,5cm langer. Bestel XtraSize en word de man die jij altijd al wilde zijn.

BESTEL XTRASIZE »

Word een van die mannen,
die HET DOEN

Elk jaar ontvangen wij duizenden mails van mannen die onze website bezocht hebben. Deze groep kun je indelen in twee groepen: in diegenen die “HET DOEN” en diegenen die “AFWACHTEN” waardoor ze op een bepaald moment zeer verschillende wegen begaan.

Diegenen die “HET DOEN”, bestuderen onze website, nemen een beslissing en bestellen ons product. Na een tijd nemen ze contact met ons op om hun verhaal over de invloed van XtraSize op hun leven met ons te delen. Ons product heeft al duizenden mannen geholpen – neem een kijkje in de testimonials en lees wat onze klanten vertellen over XtraSize.

Diegenen die het “AFWACHTEN”, kijken op onze website en vragen zich af “hoe het zou zijn, om een grotere penis te hebben”. Ze doen echter niets om hun penis te vergroten en de kwaliteit van hun seksleven te vebeteren. Ze stellen de aankoop van het preparaat tot later uit.

Beslis zelf, tot welke groep mannen jij behoort. Wees een doener. Bestel XtraSize en start een nieuw seksleven. Je kunt meer lezen over onze unieke formule.

TESTIMONIALS

  • XtraSize is geweldig. Ik gebruik het nog maar 6 weken, maar mijn penis is al 3cm groter! Ik ga meer bestellen voor een nog grotere penis. Ik ben zo blij en ik voel me fantastisch. meer »

    Hiroshi, 18, Tokyo

  • Iedere personal trainer zal je vertellen dat training en de juiste voeding belangrijk zijn voor de algemene gezondheid. Maar geen hoeveelheid groenten of lichaamsbeweging zal je seksleven zo verbeteren als XtraSize. meer »

    Derek, 26, Ohio

  • Ik heb een eigen bedrijf waardoor ik veel op reis ben. Als ik thuis kom en seks heb met mijn vrouw, wil ik haar het beste orgasme geven dat zij zich kan wensen. XtraSize geeft mij meer zelfvertrouwen in bed. meer »

    Dave, 43, Canada

Unieke formule

Het geheim van XtraSize zijn natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Alle stoffen gebruikt bij de productie van XtraSize komen van de teelt van gecertificeerde producenten, die gespecialiseerd zijn in de teelt van kruiden en planten voor medische en diëtetische doeleinden. Onze unieke formule is het resultaat van samenwerking tussen Amerikaanse wetenschappers, artsen en diëtisten.

MEER»

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Uitslagen van onderzoek naar de effectiviteit van XtraSize kunnen niet ontkend worden: duidelijke toename van de grootte van penis tijdens de erectie en betere werking. Door nauwkeurig onderzoek en precieze analyses ben ik er zeker van dat XtraSize niet alleen effectief is maar ook volledig veilig. Ik kan XtraSize elke man aanbevelen die zijn seksleven wil verbeteren.

MEER »