Kies taal:

DE MAAT MAAKT WEL HET VERSCHIL GELUKKIG KUN JE REKENEN OP XTRASIZE

XtraSize is veilig in gebruik dankzij 100% natuurlijke ingrediënten

Het geheim van XtraSize zijn natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Alle stoffen gebruikt bij de productie van XtraSize komen van de teelt van gecertificeerde producenten, die gespecialiseerd zijn in de teelt van kruiden en planten voor medische en diëtetische doeleinden.

Onze unieke formule is het resultaat van samenwerking tussen Amerikaanse wetenschappers, artsen en diëtisten. Zie onze garantie.

Wil je weten, wat duizenden mannen zo succesvol maakt?

Op deze pagina lees je meer over de belangrijkste ingrediënten van XtraSize.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris is een plant die sinds lang als afrodisiacum wordt gebruikt maar deze plant is niet alleen een libido booster maar verbetert ook de erectiële functie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Tribulus Terrestris de testosteronaanmaak bevordert en de doorbloeding van de zwellichamen in de penis ondersteunt. Deze plant werkt bloedvatverwijdend en bevordert de erectie.

Maca Root

Maca Root is een geneeskrachtige wortel die de werking van enzymen en hormonen in het lichaam reguleert en de hormonale onbalas herstelt. Een hormonaal en metabolisch evenwicht zorgt niet alleen voor langere erecties maar ook voor hoger libido. Maca Root verschaft de man een grotere seksuele potentie.

Saw Palmetto

Dit kruid wordt geprezen om zijn diverse heilzame werkingen. Saw Palmetto verhoogt het libido en geeft mannen meer seksuele energie. Het is een sterk afrodisiacum. Het klinisch onderzoek dat in enkele landen in Europa uitgevoerd werd, heeft bewezen dat Saw Palmetto ook een positieve invloed heeft op de goedaardige vergroting van de prostaat. Dit kruid reduceert de prostaat zelfs met 13 percent. Bovendien verbetert Saw Palmetto seksuele functies in het algemeen en heeft een positieve invloed op het hele lichaam want dit afrodisiacum reduceert ook het cholesterol niveau in het bloed.

Andere ingrediënten:

L-Arginine HCl: Aminozuur dat de aanmaak van stikstofoxide in het lichaam verhoogt wat voor een betere bloeddoorstroming van de bloedvaten zorgt. Dit aminozuur stimuleert de aanmaak van diverse hormonen in het lichaam, zoals b.v. het groeihormoon. L-Arginine HCl bevordert de groei en de doorbloeding van de penis.

Pumpkin seed: een voortreffelijke bron van eiwitten. Deze plant remt het hongergevoel, versterkt de prostaat en de seksuele functies.

Panax Ginseng: goed bekend en hoog gewaardeerd in de Oosterse geneeskunde. Deze wortel geeft mannen meer energie, gaat de vermoeidheid tegen en verbetert het concentratievermogen. Het is een uitstekend afrodisiacum dat de seksuele potentie goed onderhoudt.

Sarsaparilla: plant die sinds eeuwen tegen (bacteriële) ontstekingen en koorts gebruikt wordt. Dit kruid wordt ook in de behandeling van aandoeningen van het urinewegenstelsel, prostaataandoeningen en tegen impotentie gebruikt. Sarsaparilla is bij mannen ook bekend voor haar libidoverhogende eigenschappen.

Stinging Nettle: kruid dat tegen goedaardige prostaatvergroting gebruikt wordt.

Licorice Root: plant die een positieve invloed heeft op het hormonaal stelsel en de algemene gesteldheid van het lichaam. Dit kruid verbetert de seksuele potentie bij mannen.

Rice flour, powdered fruit of Tribulus Terrestris (Tribulus Terrestris L.), beef gelatine, Panax ginseng root extract (contains Ginsenosides: 1.5%), L-Arginine hydrochloride, Maca root extract (Lepidium meyenii), Saba palm fruit extract (Serenoa Repens), powdered sarsaparilla root extract (Smilax Officinalis L.), powdered pumpkin seeds (Cucurbita Moschata Duch.), nettle leaf extract (Urtica Dioica L.), anti-caking agent: magnesium salts of fatty acid, anti-caking agent: silicon dioxide; liquorice root extract (Glycyrrhiza glabra L.), colour: titanium dioxide.

Met maar één tablet XtraSize per dag wordt je erectie intenser en je penis 3,5 of zelfs 7,5cm langer. Bestel XtraSize en word de man die jij altijd al wilde zijn.

BESTEL XTRASIZE »

Gecontroleerd productieproces
voor volledige veiligheid

Het geheim van de XtraSize formule zijn aan de ene kant de natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Aan de andere kant ondergaan alle producten strenge kwaliteitscontroles gedurende het productieproces. Alle internationale richtlijnen en normen worden toegepast.

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en getoetst in overeenstemming met de meest recente onderzoeken. Alle stoffen gebruikt bij de productie van XtraSize komen van de teelt van gecertificeerde producenten, die gespecialiseerd zijn in de teelt van kruiden en planten voor medische en diëtetische doeleinden.

In elk staduim van het productieproces worden er strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd in overeenstemming met de internationale richtlijnen en normen voor medische en diëtetische producten.

Dankzij onze nauwkeurige selectie van ingrediënten en het zorgvuldige productieproces, ben je zeker van een product van de hoogste kwaliteit. In elke verpakking, in elke pil.

Wij zeggen
NEE tegen namaak

De XtraSize formule blijft ons goed bewaarde geheim. Op deze manier beschermen wij onze klanten voor goedkope namaak.

Als je XtraSize aanschaft, dan krijg je de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Je kan zeker zijn dat het product dat je koopt werkelijk werkt. Via onze website koop je het originele, volledig veilige en effectieve voedingssupplement XtraSize. Wij zeggen NEE tegen namaak.

Wacht niet langer en beslis nu – bestel XtraSize en verander je seksleven. Lees verder de testimonials van de mannen die ons product gebruikt hebben.

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Uitslagen van onderzoek naar de effectiviteit van XtraSize kunnen niet ontkend worden: duidelijke toename van de grootte van penis tijdens de erectie en betere werking. Door nauwkeurig onderzoek en precieze analyses ben ik er zeker van dat XtraSize niet alleen effectief is maar ook volledig veilig. Ik kan XtraSize elke man aanbevelen die zijn seksleven wil verbeteren.

MEER »