Kies taal:

DE MAAT MAAKT WEL HET VERSCHIL GELUKKIG KUN JE REKENEN OP XTRASIZE

Kwaliteit en veiligheid Door certificaten bevestigd

XtraSize is een door Amerikaanse wetenschappers bereide mix van natuurlijke en veilige ingrediënten die sinds jaren in gebruik zijn. Ons preparaat is binnen de EU door meerdere instanties getest, geanalyseerd en goedgekeurd, o.a. door de Inspectie voor de Gezondheidszorg in Warschau (Państwowy Inspektorat Sanitarny). De tests hebben geen bijwerkingen uitgewezen. Het preparaat bevat o.a.: Saw Palmetto, Maca Tuber, Panax Ginseng (Chinese/Koreaanse ginseng), L-Arginina, Stinging Nettle (brandnetel), Tribulus Terrestris, Licorice Root (zoethoutwortel), Pumkin Seed (pompoen).

De XtraSize formule heeft geen bijwerkingen. Toch bevelen wij aan om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Mensen met aandoeningen wordt aangeraden eerst hun arts om advies te vragen voordat ze XtraSize gaan innemen.

XtraSize is een kruidenmiddel waarvan de producent de hoogste kwaliteit waarborgt. Overeenkomstig met de wet van 25 augustus 2006 over de voedselveiligheid (Dz. U. Nr 171, poz. 1225) is XtraSize aangemeld bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (Państwowy Inspektorat Sanitarny) in Warschau.

Ons product is getest, goedgekeurd en toegelaten tot verkoop binnen de EU door de EU-instanties voor de voedselveiligheid, wat de onderstaande certificaten laten zien.

  • "Ik heb er lang over nagedacht, maar nu ben ik blij dat ik deze beslissing heb genomen. Jij moet het ook proberen."

    lees meer»

AANBEVOLEN DOOR ARTSEN

Uitslagen van onderzoek naar de effectiviteit van XtraSize kunnen niet ontkend worden: duidelijke toename van de grootte van penis tijdens de erectie en betere werking. Door nauwkeurig onderzoek en precieze analyses ben ik er zeker van dat XtraSize niet alleen effectief is maar ook volledig veilig. Ik kan XtraSize elke man aanbevelen die zijn seksleven wil verbeteren.

MEER »